مقالات

چگونه صدای دوربین مداربسته را قطع کنیم + علت صدا دادن

قطع کردن صدای دوربین مدار بسته

علت بوق زدن دوربین مدار بسته چیست؟ برای قطع کردن صدای دوربین مداربسته باید چه کنیم؟ این بوق اختلال به وجود آمده در دستگاه را هشدار می‌دهد. بنابراین شما ابتدا باید بفهمید علت بوق زدن دستگاه دوربین مدار بسته چیست؟ سپس به دنبال رفع مشکل باشید. در این مقاله به بررسی علت‌های صدا دادن دوربین مداربسته و چگونگی قطع کردن آن میپردازیم.

تنظیمات صدای دوربین مدار بسته

تنظیمات صدای دوربین مدار بسته

برای غیر فعال کردن بوق دستگاه DVR  مراحل زیر را طی کنید:

  • ابتدا وارد منوی دستگاه شده و از داخل منو بخش Configuration را انتخاب کنید.
  • وارد بخش Exceptions شوید.
  • بر روی گزینه Exceptions Type کلیک کنید.
  • گزینه های مورد نظر نمایش داده می شوند. می توانید با انتخاب گزینه های مورد نظر تیک آن ها را نیز حذف کنید.
  • همچنین در مقابل Exceptions Type می توانید با انتخاب گزینه All تمامی موارد را غیر فعال نمایید.
  • در آخر با کلیک کردن روی گزینه ی apply، تنظیمات را ذخیره کنید.

توصیه آخر: با انجام این تنظیمات و غیر فعال کردن گزینه‌ها ممکن است از مشکلات دستگاه مطلع نشوید‌. در نتیجه بهتر است برای قطع کردن صدای دوربین مداربسته علت را بیابید و مشکل به وجود آمده را رفع کنید.

7 علت صدا دادن دوربین مدار بسته به همراه راه حل

1. تنظیم نبودن یا خراب شدن هارددیسک، از دلایل بوق زدن DVR

یکی از علت‌های اصلی بوق زدن دستگاه DVR دوربین مداربسته وجود اشکالاتی در هارد است. پس در ابتدا سراغ هارد دیسک بروید و اتصالات هارد به دستگاه را بررسی کنید که به درستی انجام شده باشد.

در گام بعدی مطمن شوید که هارد سالم است. اگر هارد دیسک شما سوخته باشد یا دچار مشکل شده باشد دستگاه نمی‌تواند اطلاعات را ضبط کند و شروع به بوق زدن می‌کند. در این صورت برای قطع کردن صدای دوربین مداربسته باید هارد را تعویض کنید.

یکی دیگر از نکات مهم این است که هارد دیسک‌ها نیاز به فرمت شدن دارند. برای فرمت کردن هارد دیسک می‌توانید از خود دستگاه DVR یا کامپیوتر استفاده کنید.

اگر با انجام دادن کارهای گفته شده مشکل صدای دوربین مدار بسته حل نشد در قدم دوم باید به سراغ چک کردن ای پی های دستگاه خود بروید.

2. تکراری در شبکه IP

دومین علت بوق هشدار تحت شبکه دستگاه دوربین مدار بسته، می‌تواند تکراری بودن IP دستگاه ضبط کننده شما باشد. اگر IP دستگاه DVR شما با یک دستگاه دیگر در همان شبکه مشابه هم باشد تداخل IPبین دستگاه‌ها به وجود می‌آید و شبکه قادر به شناسایی صحیح دستگاه نمی‌باشد در نتیجه دستگاه شروع به بوق زدن می‌کند. در سیستم‌های تحت شبکه نیز اگر IP دو دوربین یکسان باشد دستگاه NVR شروع به بوق زدن می‌کند.

برای اینکه متوجه شوید علت صدا دادن دوربین مدار بسته مربوط به IPهای تکراری است یا خیر می توانید نرم‌افزار IP Scaner را نصب کنید و IP دوربین ها را بررسی کنید.

اگر بعد از چک کردن IP ها باز هم دستگاه بوق می‌زد برای پیدا کردن علت و قطع کردن صدای دوربین مداربسته باید به سراغ قدم بعدی یعنی چک کردن رکورد داشتن دستگاه برویم.

3. رکورد نکردن یا ضبط نکردن دستگاه DVR و NVR

دستگاه‌های DVR و NVR اگر بنا به هر دلیلی نتوانند ویدئوها را ضبط و ذخیره کنند شروع به بوق زدن می‌کنند. همانطور که می‌دانید تصاویر ضبط شده بر روی هارد دیسک ذخیره می‌شود بدین ترتیب رکورد نکردن مربوط به درست کار نکردن هارد، پر شدن فضای هارد یا خرابی آن می‌باشد. برای قطع کردن صدای دوربین مداربسته اتصال هارد به دستگاه را چک کنید و از سالم بودن هارد مطمن شوید.

با فعال کردن بخش record exception در صورت قطع شدن ضبط‌ تصاویر دستگاه شروع به بوق زدن می‌کند و شما را از قطع شدن ضبط مطلع می‌کند.

4. ورود غیر مجاز افراد به سیستم مداربسته و وارد کردن رمز عبور نادرست

رکورد نکردن یا ضبط نکردن دستگاه DVR و NVR

علت بوق زدن دستگاه DVR می‌تواند واردکردن رمز عبور یا نام کاربری اشتباه باشد‌. گاهی ممکن است افراد ناشناس قصد ورود غیر مجاز به سیستم را داشته باشند و صدای هشدار دستگاه مانع از هک شدن سیستم و ورود افراد ناشناس می‌شود. پیشنهاد ما به شما این است که از رمزعبورهای قوی شامل اعداد و حروف کوچک و بزرگ استفاده کنید‌.

5. بوق زدن دستگاه DVR و NVR به دلیل فعال بودن اکشن های مختلف

یکی دیگر از علت‌های صدا دادن دستگاه DVRو NVR فعال بودن اکشن‌های مختلف دستگاه ضبط کننده است‌.‌

  • اولین مورد فعال بودن قابلیت Buzzerدر قسمت Video Lossاست‌. در این اگر تصویر دوربین بنا به هر دلیلی قطع شود دستگاه شروع به بوق زدن می‌کند.
  • دومین مورد فعال بودن قابلیت تشخیص حرکت است. با فعال بودن این گزینه با حرکت هر جسمی در مقابل هر یک از دوربین ها، دستگاه DVR شروع به بوق زدن می کند.
  • سومین مورد فعال بودن قابلیت ورود غیر مجاز به منطقه از پیش تعریف شده است. در این صورت اگر شی یا فردی به منطقه مورد نظر وارد شود دستگاه بوق می‌زند.
  • چهارمین مورد فعال بودن حالت وارد شدن ضربه و خرابکاری یا همان Tamper Detection است. در این حالت اگر به دستگاه ضربه وارد شود یا سارقین قصد آسیب رساندن و خرابکاری یا سرقت دستگاه را داشته باشند دستگاه بوق می‌زند. برای قطع کردن صدای دوربین مداربسته و غیر فعال کردن این اکشن به منوی دستگاه بروید و از قسمت Maintenance، تیک گزینه Buzzer را غیر فعال کنید.
  • پنجمین و آخرین مورد که باعث بوق زدن دستگاه می‌شود عبورکردن فرد و یا شی از خط فرضی رسم شده  (Line Crossing) است. با فعال بودن این قابلیت اگر برای دستگاه یک خط فرضی در نظر بگیریم با عبور افراد از این خط دستگاه شروع به بوق زدن می‌کند.

6. خراب شدن فن دستگاه DVR

ممکن است یکی از دلایل صدای DVR ایجاد مشکل در فن باشد. فن خنک کننده یکی از قطعات دستگاه DVRاست. که با خنک کردن قطعات موجود در دستگاه DVRمانع از آسیب دیدن آنها در برابر حرارت می‌شود. ممکن است با گذشت زمان پره‌های فن شکسته شده باشد یا در اثر جابه جایی از جای خود خارج شده باشد‌. بنابراین فن دستگاه را بررسی کنید و اگر دچار مشکل شده بود در اسرع وقت آن را تعویض نمایید. چون خرابی فن باعث بالا رفتن دمای قطعات دستگاه و خرابی آن‌ها می‌شود.

7. مشکلات ارتباطی در شبکه از دلایل صدای بوق DVR

قطع شدن ارتباط شبکه نیز می‌تواند علت نویز دوربین مداربسته باشد. اگر ارتباط شبکه قطع یا دچار مشکل شود تصاویر دوربین مداربسته به دستگاه DVR ارسال نمی‌شود و دستگاه شروع به بوق زدن می‌کند. حتما میپرسید در این صورت چگونه نویز دوربین را از بین ببریم؟ برای این منظور تمامی کابل‌ها و اتصالات شبکه را بررسی کنید و اگر علت صدا دادن دوربین مداربسته در اتصال کابل و فیش ها بود می توانید با تعویض و یا اتصال صحیح، این مشکل را برطرف کنید.

اگر با بررسی تمام موارد بالا صدای دوربین مداربسته قطع نشد میتوانید با کارشناسان ما در جهان ارتباط امید در ارتباط باشید.

بهترین مرکز تعمیر دوربین مدار بسته

ما در این مطلب به صورت کامل به این سوال که چگونه صدای دوربین را قطع کنیم؟ پاسخ داده ایم. اگر بعد از مطالعه این مطلب، باز هم احساس کردید که نیاز به تعمیرکار دوربین مداربسته در محل دارید، می‌توانید با مجموعه جهان ارتباط امید تماس بگیرید تا در اسرع وقت تعمیرکار ماهر به محل شما اعزام شود و هر گونه امور مربوط به تعمیرات انواع دوربین مدار بسته را در همان محل انجام دهد.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *